• En
 • Suomi
 • Swedish
 • seuraava
  edellinen

  DIGITAL MARKETING Services

  Ota Yhteyttä
  01.
  img
  img
  Turkulainen Birds View on kokenut digimarkkinointi- ja verkkosivujen suunnittelupalveluja tarjoava yritys. Erikoisosaamistamme ovat digitaaliset ratkaisut, jotka auttavat tuomaan lisää asiakkaita yrityksille.

  Olemme auttaneet monia yrityksiä Turussa, Helsingissä ja muualla Suomessa sekä Pohjoismaissa saamaan kilpailuetua loistavilla verkkosivuilla, jotka luovat arvokkaita ja merkityksellisiä liidejä ja asiakaskontakteja. Ratkaisumme ovat pitkäjänteisiä ja toimivat saumattomasti kaikilla selaimilla ja laitteilla.

  Palvelumme ydinosan muodostaa kaksi pääosaa: verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen sekä verkkoliikenteen lisääminen. Nämä osa-alueet kuuluvat olennaisesti yhteen, eikä yhtä olisi ilman toista. Lue lisää ratkaisuistamme alta ja tutustu aikaisempien asiakkaidemme tarinoihin.

  image

  Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen

  Tarjoamme yksilöllisiä verkkosivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluita ja räätälöimme ratkaisumme juuri sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaisesti.

  Suunnittelemme huolella ainutlaatuisia verkkosivuja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin. Birds View -verkkosivut ovat kestäviä, ketteriä ja helposti muokattavissa vastaamaan kaikkiin liiketoimintasi muutoksiin. Laatimamme verkkosivut ovat skaalautuvia ja optimoituja kaikille laitteille kannettavista ja pöytätietokoneista mobiililaitteisiin.

  Tarpeistasi riippuen voimme lisätä eri elementtejä ja toimintoja verkkosivuillesi. Jokainen yritys on erilainen, eikä verkkosivukaan voi olla yleispätevä yhden koon ratkaisu. Haluamme kuulla tarinasi ja auttaa sinua luomaan verkkosivut, jotka herättävät tarinasi henkiin ja kertovat sen asiakkaillesi.

  image
  image
  image

  Yrityksesi täällä

  icon
  Ad yrityksesi-täällä.com

  Yrityksesi täällä

  Ole asiakkaitesi löydettävissä, kun he hakevat kaltaisiasi toimijoita Google-hausta ja Mapsista. Maksat vain tuloksista, kuten klikkauksista verkkosivustollesi tai puheluista yritykseesi.

  img

  Verkkoliikenteen luominen ja lisääminen

  Kun yrityksesi tarina on julkaistu verkkosivuillasi, on aika varmistaa, että asiakkaasi löytävät sen. Käyttämällä Googlen ja muiden digimarkkinoinnin johtotähtien parhaita työkaluja ja teknologioita varmistamme, että asiakkaasi löytävät brändisi ja ryhtyvät toimeen verkkosivuillasi.

  Nykypäivänä suurin osa asiakkaista etsii tietoa tuotteesta tai palvelusta Googlesta ennen ostopäätöksen tekemistä. Siksi onkin erityisen tärkeää käyttää oikeanlaisia työkaluja, jotta kun mahdolliset asiakkaasi etsivät tietoa toimialastasi, sinä erotut joukosta.

  Käyttämällä oikeaa hakukoneoptimoinnin (SEO), hakukonemarkkinoinnin (SEM) ja sosiaalisen median markkinoinnin (SMM) yhdistelmää juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti varmistamme kasvavan liikenteen verkkosivuillesi – näin varmistamme myös, että palveluitasi Googlesta etsivät mahdolliset asiakkaat löytävät sinut aina.

  Digimarkkinoinnin tärkeimmät hyödyt:

  Lisää tietoisuutta brändistäsi

  Luo lisää liikennettä verkkosivuillesi

  Tuo lisää liidejä ja mahdollisia asiakkaita yrityksellesi

  Lisää verkkomyyntiäsi

  ... ja monet muut. Tarvitsetko lisätietoja?

  Eräs ratkaisun loistavista puolista on, että saat säännöllisiä ja yksityiskohtaisia raportteja kampanjoistasi ja niiden menestyksestä. Näin tiedät aina täsmälleen tilanteesi ja pysyt kartalla kustannuksista ja tekemiesi investointien tuotosta – pysyt näin ollen aina kärryillä investointisi tilanteesta.

  image

  Oletko valmis nousemaan lentoon? lentoon?

   Ota yhteyttä meihin ja varaa ilmainen
   arviointi verkkosivuistasi.

   Arviointi antaa sinulle tietoa verkkosivustosi tämänhetkisestä tilanteesta
   kävijät ja liikenne