• En
 • Suomi
 • Swedish
 • nästa
  föregående

  Digital marknadsföring

  Kontakta oss
  01.
  img
  img
  Vi är baserade i Åbo och är en erfaren finsk digital marknadsförings-, webbdesign-, utvecklings- och marknadsföringsbyrå som skapar digitala upplevelser som genererar leads för ditt företag.

  Vi har hjälpt många företag i Åbo, Helsingfors och andra delar av Finland och andra nordiska länder att få en konkurrensfördel med sina enastående webbplatser som genererar värdefulla och relevanta leads. Våra lösningar fungerar konsekvent och sömlöst i alla webbläsare och enheter.

  Våra tjänster består av två nyckelelement: webbdesign och utveckling och generering av trafik. Dessa lösningar går hand i hand, eftersom det inte kan finnas en utan den andra. Läs mer om våra digitala marknadsföringslösningar nedan och titta på våra tidigare kundhistorier.

  image

  Webbdesign och utveckling

  Vi erbjuder ett brett utbud av webbplatsutveckling och skräddarsyr våra lösningar efter din unika situation och dina behov.

  Vi skapar noggrant designade och individuellt anpassade webbplatser som passar ditt företags behov. Birds View-webbplatserna är framtidssäkra, smidiga och lätt att anpassa till alla förändringar i ditt företag. Webbplatserna vi skapar är skalbara och optimerade för både stationära och mobila enheter.

  Beroende på dina behov kan vi lägga till olika funktioner och element på din webbplats. Varje företag är annorlunda, och därmed bör en webbplats inte heller vara en lösning som passar alla. Vi vill lära känna er historia och hjälpa er att bygga en webbplats som berättar den för dina kunder.

  image
  image
  image

  Din verksamhet här

  icon
  Ad din-verksamhet.com

  Din verksamhet här

  Vi kan hjälpa dig vara synlig och på rätt ställe via Google Search och Maps då en potentiell kund söker efter produkter eller tjänster som ni förser.

  img

  Trafikgenerering

  När ditt företags berättelse har publicerats på en webbplats är det dags att se till att potentiella kunder hittar den. Genom att använda de bästa verktygen och teknologierna från Google och andra ledande aktörer inom digital marknadsföring ser vi till att dina kunder hittar just ditt varumärke och vidtar åtgärder så som köp eller kontaktförfrågningar på din webbplats.

  Idag söker de allra flesta av kunderna information om en produkt eller en tjänst på Google innan de gör ett köp. Det är därför avgörande att använda rätt verktyg så att när potentiella kunder söker information om ditt område eller bransch kommer du att sticka ut.

  Genom att använda rätt mix av sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och marknadsföring av sociala medier som är skräddarsydda efter ditt företags behov, kommer vi att säkerställa hög trafikgenerering till din webbplats och se till att de som letar efter dina tjänster på Google hittar dig.

  Huvudsakliga fördelar med digital marknadsföring:

  Öka din varumärkesmedvetenhet

  Driv mer trafik till din webbplats

  Få fler leads för ditt företag

  Öka din onlineförsäljning

  ... och många andra. Behöver du mer information?

  En av de bästa sakerna med vår digitala marknadsföring är att du regelbundet kommer att få detaljerade rapporter om dina kampanjer och deras resultat för att veta exakt var du står. Det hjälper dig att hålla reda på utgifterna och avkastningen av din investering.

  image

  Är du redo Är du redo att prova?

   Ta kontakt oss och boka gratis
   utvärdering av din webbplats.

   Utvärderingen ger dig information om det aktuella läget på din webbplats
   besökare och trafik